contact

dé uitgeverij voor leerkracht én leerling

Vraag? Opmerking? Info?

Laat het weten via het formulier hieronder en je krijgt een antwoord binnen de 48 uur.

 
 
 
 
Ik wil op regelmatige basis nieuws en updates ontvangen.
Ik wens geen nieuws en updates te ontvangen.
 

Waar vind je ons nog?

Langestraat 120

B-1730 Kobbegem (Asse)

+32 478 65 43 83

+32 2 894 69 76

FAQ's

 

Bij bizzBOOKz krijgen we regelmatig dezelfde vragen. Hieronder vind je alvast een antwoord op deze veel voorkomende vragen.

 

Q. Kan ik als leerkracht een beoordelingsexemplaar bestellen? En krijg ik dan korting?

 

Je kan als leerkracht zeker een beoordelingsexemplaar bestellen. Je kan dit laten verzenden naar je privéadres of het adres van je school. Ook je facturatieadres kan je naar je eigen wensen aanpassen. bizzBOOKz kan jammer genoeg geen kortingen toekennen op de beoordelingsexemplaren. Onze werkboeken zijn bij de goedkoopste op de markt. Op die manier bespaar je ook al wel enkele euro's.

 

Q. Hoe lang duurt het voor mijn bestelling zal geleverd worden?

 

We streven naar een maximale leveringstermijn van 10 werkdagen. In de meeste gevallen wordt je bestelling geleverd binnen de 5 werkdagen. Gedurende volgende periodes kan de leveringstermijn langer zijn dan normaal.

  • 25 juni tot 31 juli
  • 1 september tot 15 september
  • 20 december tot 10 januari

 

Q. Wat met bestellingen tijdens de maand juli?

 

Tijdens de maand juli gaat bizzBOOKz in stille modus. Bestellingen worden nog wel aangenomen, maar de verwerking gebeurt pas in de eerste week van augustus. Dit geldt al voor bestellingen vanaf 25 juni. De levering gebeurt ten vroegste vanaf 1 augustus.

 

Q. Worden mijn persoonsgegevens met de nodige zorg behandeld?

 

Uw persoonsgegevens worden door bizzBOOKz verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info@bizzbookz.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op www.bizzbookz.be/privacy.

bizzBOOKz

Langestraat 120

B-1730 Kobbegem (Asse)

+32 478 65 43 83

+32 2 894 69 76

LAATSTE NIEUWS

 

10 augustus 2018

Wil jij als eerste onze nieuwe Escape the Classroom uittesten, helemaal gratis? Laat dan snel een bericht achter op onze Contact-pagina en kom meer te weten.

 

18 juni 2018

De modules 'recht' en 'toegepaste economie' zijn opgefrist en up-to-date gebracht.

© Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden

SiteLock

bizzBOOKz - BE 0845.356.582 (BTW: vrijgesteld van btw, art. 56, 2 van het btw-wetboek)