BUSINESS class

dé uitgeverij voor leerkracht én leerling

De werkboeken binnen deze reeks zijn gebaseerd op de aangeboden leerplannen van het GO!-onderwijs. De inhouden van alle werkboeken zijn een letterlijke uitwerking van deze leerplannen, met daarnaast nog enkele uitbreidingen. De bedoeling hiervan is om een iets ruimer aspect te belichten van de verschillende onderdelen. Als aanvulling op het concept 'invulboek' worden nog activerende werkvormen toegevoegd, zodat de betrokkenheid van de leerlingen wordt aangemoedigd.

De reeks 'BUSINESS class' bestaat uit drie componenten: een invulboek, een docentenhandleiding en een toets- en examenuitbreiding (Q&A). Het invulboek en de docentenhandleiding zijn identiek, met het enige verschil dat deze laatste modeloplossingen van alle oefeningen bevat. De Q&A bestaat uit toetsenvragen met oplossingen, alsook twee volledig uitgewerkte examens (voor Kerst- en juni-examens). De Q&A is enkel verkrijgbaar bij een bestelling van een docentenhandleiding. Enkel de module 'ik word ondernemer' is niet combineerbaar met een Q&A omdat de nadruk ligt op de competenties en niet op evaluatie met punten.

 

De werkboeken geven een duidelijk overzicht van de doelstellingen die bereikt worden, samen met een directe link naar het overeenstemmende leerplan. Ook de Q&A zijn per vraag gelinkt aan één of meerdere doelstellingen van het leerplan. Regelmatig moeten er updates toegevoegd worden aan de leerwerkboeken. Dit gebeurt online via volgende link.

 

bizzBOOKz werkt samen met een onafhankelijke drukkerij om de werkboeken just-in-time te leveren. Bij bestelling moet u rekenen op een maximum van 10 werkdagen tussen bestelling en effectieve levering.

bizzBOOKz

Langestraat 120

B-1730 Kobbegem (Asse)

+32 478 65 43 83

+32 2 894 69 76

LAATSTE NIEUWS

 

10 augustus 2018

Wil jij als eerste onze nieuwe Escape the Classroom uittesten, helemaal gratis? Laat dan snel een bericht achter op onze Contact-pagina en kom meer te weten.

 

18 juni 2018

De modules 'recht' en 'toegepaste economie' zijn opgefrist en up-to-date gebracht.

© Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden

SiteLock

bizzBOOKz - BE 0845.356.582 (BTW: vrijgesteld van btw, art. 56, 2 van het btw-wetboek)