bizzBOOKz

dé uitgeverij voor leerkracht én leerling

een uitgeverij, met aandacht voor leerkracht én leerling

 

bizzBOOKz is een zelfstandige uitgeverij van economische leerwerkboeken en educatieve spelen.

 

bizzBOOKz creëert educatief materiaal in de vorm van leerwerkboeken en spelen. We kiezen in de leerwerkboeken voor duidelijke leerdoelstellingen en aantrekkelijke opdrachten. Zowel de leerkracht als de leerling moet gemotiveerd worden om de economische wereld in te duiken. De leerwerkboeken van bizzBOOKz staan voor onderzoekend en zelfstandig leren. Gecombineerd met enkele educatieve spelen bieden we de meest complete vorm van leren aan.

 

Standaard leerwerkboeken zijn niet voldoende in het huidige onderwijs. Daarom kan je bij bizzBOOKz kiezen voor een BOEK op MAAT. Hier kan de leerkracht zijn eigen boek samenstellen volgens wat hij nodig heeft. Verschillende onderdelen kunnen ook online besteld worden via Capisj.be.

 

 

bizzBOOKZ ontwikkelde een reeks leerwerkboeken onder de naam BUSINESS class gecombineerd met een speels element in de educatieve spelen in GAME class.

HET VERHAAL BEGON IN 2012

 

Als leerkracht economische vakken had ik nood aan bruikbaar materiaal in de 3e graad secundair. Dat zette mij aan om mijn eigen cursusmateriaal om te zetten in echte werkboeken die geschikt waren voor verschillende richtingen.

De reeks BUSINESS class werd uitgewerkt in 4 modules, gericht op de 3e graad TSO en BSO van het GO!-onderwijs. De doelstellingen uit het GO!-onderwijs worden gevolgd omdat deze zeer uitgebreid en zeer specifiek worden vertaald in de leerplannen.

Doorheen de jaren zijn de werkboeken verschillende keren herzien. Sinds 2015 zijn ze ook uit te breiden met enkele educatieve spelen in de reeks GAME class. Alle materialen uit de reeksen BUSINESS class en GAME class is van begin tot einde door eigen creaties tot stand gekomen.

bizzBOOKz

Langestraat 120

B-1730 Kobbegem (Asse)

+32 478 65 43 83

+32 2 894 69 76

LAATSTE NIEUWS

 

10 augustus 2018

Wil jij als eerste onze nieuwe Escape the Classroom uittesten, helemaal gratis? Laat dan snel een bericht achter op onze Contact-pagina en kom meer te weten.

 

18 juni 2018

De modules 'recht' en 'toegepaste economie' zijn opgefrist en up-to-date gebracht.

© Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden

SiteLock

bizzBOOKz - BE 0845.356.582 (BTW: vrijgesteld van btw, art. 56, 2 van het btw-wetboek)