privacy

dé uitgeverij voor leerkracht én leerling

Privacyverklaring

 

 

bizzBOOKz verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij Michaël Van den Brant via info@bizzbookz.be.

 

Verwerkingsdoeleinden

bizzBOOKz verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

 

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van ons gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

 

Overmaken aan derden

bizzBOOKz zal in geen enkel geval de persoonsgegevens van de klant delen met derden.

bizzBOOKz garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

 

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

In geval van direct marketing worden de persoonsgegevens bijgehouden tot wanneer de klant de inschrijving annuleert.

 

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

 

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

 

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

-zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of

-een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@bizzbookz.be.

 

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

 

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

 

 

bizzBOOKz

Langestraat 120

B-1730 Kobbegem (Asse)

+32 478 65 43 83

+32 2 894 69 76

LAATSTE NIEUWS

 

10 augustus 2018

Wil jij als eerste onze nieuwe Escape the Classroom uittesten, helemaal gratis? Laat dan snel een bericht achter op onze Contact-pagina en kom meer te weten.

 

18 juni 2018

De modules 'recht' en 'toegepaste economie' zijn opgefrist en up-to-date gebracht.

© Copyright 2017. Alle rechten voorbehouden

SiteLock

bizzBOOKz - BE 0845.356.582 (BTW: vrijgesteld van btw, art. 56, 2 van het btw-wetboek)